Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
Inloggen

Skip Navigation LinksInteressante websites

​​


De NAH LIGA vzw is een netwerkorganisatie die iedereen die zich inzet voor een kwaliteitsvol leven voor personen met een NAH bijeenbrengt om te komen tot uitwisseling, ontmoeting, innovatie en evidence based handelen.

De NAH LIGA realiseert het hersenletselplan. De acties zijn gegroepeerd rond 3 speerpunten:

  • Sensibilisering
  • Brede zorg
  • Innovatie en onderzoek

​Deze website heeft tot doel om zoveel mogelijk initiatieven m.b.t. NAH in Vlaanderen te verzamelen en een gids te zijn voor mensen die persoonlijk, in hun directe omgeving of professioneel te maken krijgen met NAH, een niet-aangeboren hersenletsel. 

Je vindt hier onder meer informatie over NAH, waar je terecht kan voor hulp, waar je lotgenoten kunt ontmoeten, nuttige links naar andere sites, enz. 
Deze website moet dynamisch blijven en is per definitie onvolledig.​
Lees meer​


dynahmiek.png
Dagelijkse samenwerking met personen met NAH leert ons dat er nood is aan het samenbrengen van lotgenoten in een aangename en ongedwongen sfeer. dyNAHmiek is in Oost-Vlaanderen opgericht om vormende, sociale en plezante activiteiten voor mensen met een NAH aan te bieden.

Maandelijks organiseert dyNAHmiek activiteiten, zoals bvb. een gezelschapsspellenavond, een optreden, toneel of film bekijken, samen leren tapas maken, enz... Ook voor een drankje of een vrijblijvende babbel ben je natuurlijk meer dan welkom.
Lees meer​

​Kennisplein.be, is het virtuele trefpunt voor wie mensen in een maatschappelijk kwetsbare positie ondersteunt. Een plein dat aanzet tot ontmoetenuitwisselen, delen, verbinden. Actueel en praktijkgericht.​

Lees meer over NAH op het Kennisplein.be
Lees meer over het Kennisplein.be

​Rondpunt richt zich met haar activiteiten tot alle direct en indirect betrokkenen bij verkeersongevallen: slachtoffers, veroorzakers, naasten, nabestaanden, hulpverleners, werkgevers... 
Lees meerHersenstichting-logo-2016.pngGezonde hersenen zijn van levensbelang. Door een hersenaandoening raak je vaak jezelf kwijt. Lopen, praten en denken, alles wat zo vanzelfsprekend lijkt, kan zomaar voorbij zijn. Vrijwel iedereen krijgt ooit in zijn leven te maken met een hersenaandoening. Dat moet stoppen.

De Hersenstichting zet alles op alles om hersenen gezond te houden, hersenaandoeningen te genezen en patiëntenzorg te verbeteren.
Om dit te bereiken laten we onderzoek doen, geven we voorlichting en voeren we vernieuwende projecten uit.​
Lees meer

​​