Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
SharePoint

SEO-R² en SEO-V

Hoe gebruik je de unieke codes die je terug vindt in de boeken SEO-R² en SEO-V.

Met de codes die je op pagina 6 van de boeken vindt kan je interessante bijkomende opties gebruiken in het gebruik van SEO-R² en SEO-V.

VOOR DE SEO-R²: online formulier en mogelijkheid tot maken van een rapport.

Surf naar http://www.testpracticum.ugent.be/SEO-R²/ en vul de nodige gegevens en de code die je op bladzijde 6 van het boek vindt in, en verstuur de aanvraag.

Je ontvangt onmiddelijk een mail met een link naar het formulier. Voor elke nieuwe afname dien je een nieuw formulier aan te vragen, de link die je immers krijgt is uniek en kan maar eenmalig gebruikt worden. Met de code kan je echter onbeperkt  nieuwe formulieren aanvragen.

Een uitgebreide werkwijze vind je terug op de startpagina.

VOOR DE SEO-V 

Kan je op dit moment nog niets doen met de unieke code. 

Afnameformulieren zijn te bestellen via www.garant-uitgevers.eu (ISBN 9789044135862). Het is strafrechtelijk verboden om zelf kopies te nemen van het afnameformulier of kopies te verspreiden. Enkel originele formulieren worden als rechtsgeldig beschouwd.

Het is de bedoeling om in de toekomst eigenaars van de handleiding met hun code te laten gebruik maken van een eventuele digitale versie, geactualiseerde informatie over opleidingen, wetenschappelijk onderzoek, enz.