Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
SharePoint

Linken

​​​​linken.jpg

Linken naar interessante organisaties, websites, artikels....

Suggesties zijn altijd welkom bij Cindy Stevelinck. 


  De Boomgaerd​ 
​​​

De Boomgaerd biedt begeleiding op maat: individuele begeleiding, gezinsbegeleiding, opvoedingsondersteuning, relatiebegeleiding. 

Daarnaast kan je als organisatie of particulier ook terecht voor intervisie of vorming rond Emotionele Ontwikkeling.

edda.triggert.jpeg 
edda.TRIGGERT

​Edda Janssens ontwikkelt creatieve ervaringsgerichte workshops, onder meer rond emotionele ontwikkeling.

Deelnemers krijgen een platform aangeboden waarbij ze zelf tot inzichten komen en concrete antwoorden en handvaten vinden waarmee ze nadien aan de slag kunnen in hun dagelijkse werk. Een mix van een theoretisch referentiekader, methodieken, praktijkoefeningen, reflecties en leerintenties.

FB.jpg
De Draad op facebook

De draad is een metafoor voor sociaal-emotionele ontwikkeling en bouwt voort op  het werk van onder andere Anton Došen en Jacques Heijkoop. Dankzij hen weten we dat werken met thema's uit de ontwikkelingspsychologie ons kan inspireren om nieuwe omgangsvormen te vinden met cliënten met moeilijk begrijpbaar gedrag.

Het vertalen van deze thema's naar het concrete handelen van 'wat kan ik weten' naar 'wat kan ik doen' is telkens weer een uitdaging. 'De draad' is zo'n vertaling die doorheen de ervaring en het gebruik ervan is geëvolueerd tot een methode.

Om een verbinding te maken en te behouden met begeleiders en netwerk die dagelijks aan de slag gaan met de draad bestaat nu de facebookpagina 'De draad in opvoeding en begeleiding'.
Het zou fijn dat we onze activiteiten, nieuwigheden, ontdekkingen, fijne ervaringen en aha-inzichten met elkaar delen. Wie weet waar het ons naar toe leidt J

Er kan geliket, gedeeld en gereageerd worden. Willen jullie zelf ook iets vertellen stuur dan een berichtje en wij zorgen ervoor dat het gepost wordt.

jouvolutie.jpeg

JOUvolutie Centrum

​JOUvolutie Centrum is opgericht door SEN-SEO trainer Dagmar Oversteyns.

Ze faciliteert coaching, workshops en casusbesprekingen voor zowel organisaties en professionelen als cliënten en hun netwerk.


  Psysense

​Psysense is de naam​ van een praktijk waar psychologen en therapeuten werken. U kunt bij ons terecht, ongeacht uw situatie, leeftijd, werk, … We richten ons zowel op kinderen, adolescenten als volwassenen. Indien u het nodig acht, kan dit samen met uw partner of kind of andere naasten. Ook mensen met autisme en/of verstandelijke beperking kunnen bij ons terecht.​

draad_3.png
 ​​​De Draad

 

emotieteam.png

www.emotieteam.be 

Gerrit Vigner​​o ontwikkelde de methode 'de draad tussen cliënt en begeleider' / 'de draad tussen ouder en kind'. Aan de hand van 'de draad' als metafoor worden thema's uit de emotionele ontwikkeling werkbaar gemaakt voor  begeleiders, leerkrachten en ouders.

 

 

 

 

Wil je jouw cliënten of leerlingen beter begrijpen?​

Wil je meer handvaten in hoe om te gaan met heftige emoties en probleemgedrag?

Ben je op zoek naar technieken, praktische tips en energiegevende inzichten om in het werkveld mee aan de slag te gaan?

Dan ben je op de juiste plaats! Wij bieden jou én je organisatie boeiende workshops en inspirerende coaching op maat!

Check onze agenda voor 2018 via http://emotieteam.wixsite.com/info/agenda.