Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud
SharePoint

Nieuws

  
Hoofdtekst
  

​Nog niet geabonneerd op onze nieuwsbrief? Dan heb je de speciale editie voor het onderwijs gemist. Natuurlijk staan er ook vormingen in die voor iedereen toegankelijk zijn. Lees hem vlug via deze link. Wil je steeds op de hoogte blijven van alle SEO activiteiten, registreer je dan snel op de nieuwsbrief.

  

​Met de herdruk van de SEO-R² in december 2017 werd er ook werk gemaakt van een echt digitaal afnameformulier. Deze toepassing genereerd ook een verslag. Ga hier voor naar http://www.testpracticum.ugent.be/SEO-R%C2%B2/ 

Je dient in te loggen met je persoonlijke gegevens en de code uit het boek. Een korte handleiding is op de startpagina voorzien.

  

U kan inschrijven voor de 2-daagse SEN-SEO Basisvormingen in het najaar 2017 via https://www.kennispleinkalender.be/senseobasisvormingen2017/

Op een rijtje:

26/09 + 06/10: Oost-Vlaanderen

05/10 + 12/10: Antwerpen

19/10 + 26/10: Limburg

 

  

Emotioneel Gezien
Emotionele Ontwikkeling in vijf fasen: ouders getuigen
De film over emotionele ontwikkeling voor ouders, brussen, mantelzorgers, familie en vrienden (en hulpverleners)
Eenmalig getoond op groot scherm in Gent op 2 mei 2017 om 19u30.

Inschrijven is gratis maar verplicht

  
  

Op CCE Podium delen consulenten hun expertise over een specifiek thema rond probleemgedrag. In deze aflevering:

Filip Morisse, ortho-agoog met 'De kunst van het helpend begrenzen'.

Vanuit het ontwikkelingsdynamisch model van emotionele ontwikkeling is het begrenzen van cliënten met een verstandelijke beperking en lage emotionele leeftijd een basale emotionele behoefte. Deze cliënten de noodzakelijke begrenzing geven (op een humane en helpende manier) is professioneel en emancipatorisch.

Bekijk hier zijn presentatie.

  

​De laatste kleine foutjes zijn uit het digitale formulier gehaald. Mocht je er toch nog vinden of je hebt nog een suggestie mail dan naar info@senvzw.be en wij zorgen zo vlug mogelijk voor de aanpassing indien mogelijk.